Domov > Posvojiti hrta? > Vprašalnik za posvojitelje
Vprašalnik za posvojitelje

Spoštovani prihodnji posvojitelji,

posvojitev odsluženega hrta je pomembno in odgovorno dejanje, zato želimo čim bolje spoznati vas in vaš način življenja. Da bi skupaj ugotovili in preverili, ali bo posvojeni hrt pri vas bival v razmerah, ki si jih zasluži in jih tudi mora imeti, smo pripravili ta vprašalnik. Prosimo vas, da odgovorite na vsa vprašanja vprašalnika.

Prenesi vprašalnik: vprasalnik

Prosimo, da nam izpolnjen vprašalnik pošljete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Na koncu bi vas želeli opozorili še na to, da prinaša posvojitev tudi odgovornost in nekatere obveznosti za posvojitelja. Posvojitelj mora hrtu pri morebitnih zdravstvenih težavah nuditi potrebno veterinarsko oskrbo (stroški te so lahko včasih zelo visoki), zagotoviti mu mora vsakodnevno obvezno gibanje, hrano in vodo (veliko o tem si lahko preberete na naših internetnih straneh). Hrt mora bivati v stanovanju ali hiši, kar pomeni, da mora biti v tesnem stiku z osebo oziroma družino, ki ga posvoji. Posvojitelj mora Slovenskemu društvu za pomoč hrtov vsaj trikrat na leto posredovati informacije o posvojenem hrtu, skupaj s fotografijo, dopustiti pa mora tudi možnost obiskov na domu.

 

Ekipa Slovenskega društva za pomoč hrtom

{jcomments off}

Share
 
byayar