Whippet ROONEY

 

 

Rooney - mali angleški hrt išče novo družino

Prihaja iz hrvaške vzreje in ima rodovnik

Zanj iščemo dom, kjer ne bo sam, ker Rooney trpi za ločitveno tesnobo. Zato si zanj želimo dom, kjer so vaše odsotnosti kratke, je kuža lahko z vami v službi ali pa ima doma podporo druega psa, še najraje hrta. Malih otrok ne mara preveč, nič jim noče, a bi bilo vseeno bolje, če Rooney najde dom, kjer otrok ni ali pa že starješi od 8 let. 

Še nekaj besed njegove družine:

Rada bi izpostavila se nekaj Rooneyevih dobrih lastnosti, da ne bo govora samo o negativnem, saj je cudovit pes: navajen je voznje v avtu (ima svoj boks), tudi po vec ur je v njem cisto zadovoljen; navajen vsakrsnih situacij, saj smo ga povsod jemali s sabo: mestnih sredisc, gnece, restavracij; lepo hodi na povodcu (z njim smo naredili tecaj hoje na vrvici), uboga osnovne ukaze in z njim smo bili v pasji soli, tudi odpoklic ima dober. Doma je zelo umirjen, vecino dneva prespi na kavcu, le tu in tam rabi malo dirkanja na prostem ali igre s frizbijem, pa je spet zadovoljen. Je zelo cist in nima nobenih zdravstvenih tezav.

Datum rojstva je 07.junij 2014.

 

 

 

Za več informacij nam pišite na     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Stroški posvojitve znašajo 200 €

 

Wroksi1

Wroksi12

Wroksi13

Wroksi14

 

{jcomments off}

 
Share
 
byayar