Domov > Hrti iščejo dom > Hrti iščejo dom > Galgica VALENCIA
Galgica VALENCIA

 

 

V Slovenijo lahko pride 20.12. 

 

 

 

Ima rodovnik, njihov lastnik jo je uporabljal za nacionalna tekmovanja, ki so prvi dan sestavljena iz telesne ocene, kot naše razstave, drugi dan pa iz sledenja zajcu v paru. Galgo zajce ne sme ujeti in ubiti, lahko mu samo sledi, ocenjuje pa se sama tehnika sledenja.

 

 

 

Neglede na to, da bi njihov lastnik lahko res dobro zaslužil z njimi, se je odločil da nam jih vseh 5 odda in jim omogoči lepo življenje.

 

 

 

Je eden tistih ljudi, čeprav lovec, kjer ima naša ekipa vedno odprta vrata, ki nam je veliko pomagal v smislu, da smo sploh spoznali življenje galgov, tako pozitivne in negativne stvari, s katerimi se tudi sam ne strinja.

Vse te galgice prihajajo iz stabilnega okolja, nad njimi se nihče ne izživlja, imajo ogromen, ograjen prostor, kjer se lahko zdivjajo, hrano in zdravstveno oskrbo. A ne razumite narobe, še vedno živijo v pesjaku in niso hišni ljubljenčki. Še vedno z lovcem živimo v različnih svetovih, a to nekako znamo sprejeti oboji. In če pogledaš drugače smo oboji naredili veliko, mi smo mu pokazali kako lahko zgleda življenje galga v Sloveniji in on je to sprejel kot nekaj dobrega. In to bi zaradi težke bolezni rad zdaj ponudil svojim psičkam.

 

Valencia je mama Angele in Pinte, stara pet let. Zelo vsela psička, vajena vsega, tudi nastopnja na največjih tekmah in je špasnka nacionalna prvakinja. Posledično je iz tirna ne vržejo poki, gruče ljudi, konji ipd. Tudi ona je vajena hoje na povodcu, vožje z avtom in se lepo odziva na klic.

Za več informacij nam pišite na      Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Stroški posvojitve znašajo 200 €

Hrtica3

 

{jcomments off}

 

Share
 
byayar