Domov > Novice > Vabilo na srečanje v Lescah, 9. junij 2018
Vabilo na srečanje v Lescah, 9. junij 2018

 

Vabilo na srečanje v Lescah pri Bledu

 

Tokratno dobrodelno srečanje posvojiteljev, ljubiteljev in simpatizerjev psov posvojenih s pomočjo Društva za pomoč hrtom in pointerjem bo organizirano v soboto, v Lescah, na poligonu kinološkega društva ŠKD Lesce-Radovljica.

 

Kako do poligona:

 Naslov Alpska 54, Lesce (podolgovat roza blok, na desni). Peljete se še naprej do gasilskega doma, naravnost proti nogometnemu igrišču (na ograji imajo reklamo za Šobec). Nato po makedamski poti do konca, kjer parkirate pred poligonom.

Ne dajajte v Garmina naslov društva ŠKD Lesce-Radovljica, ker vas bo pripeljal na dom predsednika tega društva:)

 

Srečanje bo brezplačno za člane Društva, ki so plačali članarino za leto 2018. Za ostale je prispevek simboličen in znaša 5 evrov na osebo. 

Pijačo, plastnične lončke in pribor priskrbimo mi. Veseli bomo kakšnega dodatnega peciva, hladega prigrizka ali sadja iz domače kuhinje. 

 

 

Program srečanja:
Športno dopoldne

• 10:00 predstavitev kinološko športne discipline canicross in scooter z možnostjo vaše udeleže ( delavnico bo vodil posvojitelj psov iz Španije, Svetovni prvak, Evropski podprvak, zmagovlac navečje etapne tekme na svetu Trophe des Motagnes, državni prvak in zmagovalec številnih mednarodnih tekmovanj v canicrossu Damjan Žepič)
• 11:00 predstavitev kinološke discipline agility z možnostjo vaše udeležbe ( delavnico bo vodila izkušena kinologinja Barbara Kovač, posvojitelja podencov Pana in Marčela)

 

 

Zabavno popoldne:

14h-16h - zabavne igre v katere boste vkjučeni vi in vaši pasji prijatelji.

 

 

Prijazno vabljeni!

 

Ekipa Društva


 
byayar