Spletni piškotki

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu

Več o tem

Pravno obvestilo

Vsebine in fotografije, objavljene na spletnem mestu Slovenskega društva za pomoč hrtom (www.pomoc-hrtom.si in www.drustvozapomochrtom.si), so last Slovenskega društva za pomoč hrtom in se lahko uporabljajo le v nepridobitne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršen koli drug način distribuirati brez dovoljenja Slovenskega društva za pomoč hrtom.

Slovensko društvo za pomoč hrtom si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani, brez predhodnega opozorila. Slovensko društvo za pomoč hrtom bo storilo vse, da bodo informacije na straneh pravilne in podatki ažurirani, vendar pa uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na svojo odgovornost.

Na spletnih straneh www.pomoc-hrtom.si so objavljene povezave na spletne strani drugih organizacij in podjetij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh Slovensko društvo za pomoč hrtom nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Politika zasebnosti

Uporabnikom spletnega mesta Slovenskega društva za pomoč hrtom želimo pojasniti, da bomo vse pridobljene informacije uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z vami, vašega imena in drugih osebnih podatkov pa ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo niti jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vaše osebne podatke bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov uporabili oziroma obdelali le na podlagi vašega posebnega dovoljenja. Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporočanje, vključno s prenosom, z iskanjem, blokiranjem in brisanjem. Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za doseg namena. Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za informiranje o naših aktivnostih in programih ter vas s pomočjo različnih sporazumevalnih sredstev seznanjali z novostmi svoje posvojitvene ponudbe.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov ter drugih pravic in obveznosti, ki jih ima Slovensko društvo za pomoč hrtom kot upravljalec zbirke osebnih podatkov, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

{jcomments off}

Share
 
byayar